چرا باید آبکش کردن ماکارونی را متوقف کنید؟!

به گزارش مجله پیامک، سرآشپز آدلر در این باره که چرا باید آبکش کردن و شستن پاستای تازه بیرون اورده شده از آب جوش با آب سرد را متوقف کنید می گوید:با آبکش کردن نشاسته های طبیعی را از روی پاستا پاک می کنید در حالی که آن نشاسته بخشی جدایی ناپذیر برای به اصطلاح جمع کردن سس بر روی پاستا می باشد. نشاسته روی پاستا آن ماده ای است که به چسبندگی سس به پاستا یاری می نماید. در نتیجه توصیه می گردد پاستا را پس از جوشیدن در آب مستقیما با استفاده از انبر سالاد یا کفگیر به داخل ماهیتابه ای که سس درون آن است انتقال دهید. این در حالیست که اگر پاستا را آبکش کنید در واقع، نشاسته روی آن را شسته و هرگز یک پاستای زیبا براق و منسجم نخواهید داشت. هم چنین، مقداری از آب پخت پاستای نشاسته ای را اصطلاحا رزرو نمایید و سپس به پاستا و سس در حال پخته شدن اضافه کنید تا به جمع کردن کل غذا یاری کند.

چرا باید آبکش کردن ماکارونی را متوقف کنید؟!

به گزارش خبرنگاران به نقل از واشنگتن پست، او می افزاید: واقعیت آن است که آبکش کردن پاستا نه تنها فرآیند پخت را مختل می نماید بلکه باعث چسبیدن پاستاها به یکدیگر می گردد. با این وجود، در یک مورد یعنی زمانی که می خواهید سالاد پاستای خامه ای و یا با سس مایونز درست کنید باید پاستا را ابکشی نمایید علت آن نیز معین است زیرا پاستای داغ ممکن است باعث شکسته شدن امولسیون مایونز گردد.

منبع: فرارو
انتشار: 29 شهریور 1402 بروزرسانی: 29 شهریور 1402 گردآورنده: shortmessagesystem.ir شناسه مطلب: 2294

به "چرا باید آبکش کردن ماکارونی را متوقف کنید؟!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا باید آبکش کردن ماکارونی را متوقف کنید؟!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید